Merken

Ricoh is leverancier van producten en diensten op het gebied van IT & documentmanagement oplossingen. Naast onze hoogwaardige multifunctionals en printers bieden we duurzame oplossingen op het gebied van documentbeheer. Oplossingen die gericht zijn op het optimaliseren van informatiestromen binnen en tussen organisaties. Dat doen we met inzet en passie, zowel voor multinationals als voor lokale bedrijven. Het doel is steeds hetzelfde: organisaties efficiënter, duurzamer en productiever laten werken.

Al ruim een halve eeuw is Xerox toonaangevend op het gebied van documenttechnologie en -diensten. Xerox blijft doorbouwen op hun uitgebreide staat van dienst op het gebied van innovatie. Dankzij de verwerving van Affiliated Computer Services zijn ze nu wereldwijd marktleider voor business process management en documentbeheer, waarbij zij wereldwijd hun diensten kunnen aanbieden op het gebied van declaratieverwerking en geautomatiseerde tol transactie tot klantenservicecenters en HR Benefits Management

Klik HIER voor alle Office machines

Klik HIER voor de kleuren multifunctionals

Klik HIER voor de zwart/wit multifunctionals

Als toonaangevende multinational telt Konica Minolta Holdings vijf internationaal opererende divisies, die zich alle richten op dezelfde kerntechnologie: het vastleggen en verwerken van beelden en informatie.

Binnen Konica Minolta, waarvan de fundamenten in 1873 werden gelegd, vormt Business Solutions de belangrijkste divisie. Met documentoplossingen voor de zakelijke en grafische markt realiseert de divisie’, behorend tot de top 3 in de wereld, vanuit het motto ‘excelleren door innoveren’ nog jaarlijks een aantrekkelijke omzetgroei.

Konica Minolta Business Solutions telt maar liefst 29 vestigingen in Europa. Het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Langenhagen, Duitsland.

In Nederland is Konica Minolta sinds 1985 actief. Vanuit de centraal gelegen vestiging in Amsterdam bedienen we de Nederlandse markt. Dat doen we samen met onze 280 medewerkers en 48 geselecteerde partners.